(Foto Robert Struck og Tor-Henrik Furmyr)

Bakkeløp

Resultater...

Bakkeløpet 17. september ble en dramatisk dag for både publikum og noen av deltakerne..

Ola Hustad og Kristoffer Bigseth satset begge alt på å vinne finalen i Bilcross senior, men dessverre endte de i grøfta begge to med store matrielle skader.
Heldigvis ser det ut til at det gikk bra med begge førerne.

Den ene av dagens klassevinnere, og medvinner av bakkerekord-potten, Jan Kåre Nesset
Den andre av dagens klassevinnere, og medvinner av bakkerekord-potten,Lasse Boberg

Det var i år satt opp en premiepott på kr.20.000,- til de som slo bakkerekordene i de respektive klassene, og Jan Kåre Nesset i Rallycross Nasjonal og Lasse Boberg i klassen ”Free for All" var de to som kunne dele denne potten.

For Ola Hustad gikk det bra helt til....... Se serie (stor fil...)
Og slik måtte den fjernes....

Det blåste friskt under løpet, men de tilskuerne som møtte opp, fikk også i år være med på et forrykende tempo, alle fra bilcross junior til høyeste klasse i rallycross og Free for all satset det de kunne, noe som tydelig gjenspeiles i de oppnådde tidene. Raskeste mann i bakken i dag var Hans Olav Opheim i sin volvo s40 med tiden 0.42.94. Dessverre ikke nok til bakkerekord i hans klasse. :-(

Heller ikke Kristoffer Bigseth var heldig med satsingen......
Se serie (stor fil...)
Skadeinspeksjon

Også i år er løpet tellende i Midt - Norsk Rallycross cup, og i alle de tre supernasjonalklassene og Rcn var det fortsatt spenning og kamp om Midt-Norsk Rallycross cup medaljene foran Bakkeløpet.
Etter Bakkeløpet ble Inge Brunes Mester i Rcn, Askeir Taraldsen mester i klasse 1, Arild Sandnes i klasse 2 og Hans Olav Opheim i klasse 3.