Tilbake...

 

Resultater kommer...

Rallycross og Bilcross

Nesten "Storeslem" for Egil Lundanes!

Bilcross Superweekend 2006 ble tradisjonen tro avsluttet med Bilcross og Rallycross Nasjonal på Ålesund Motorstadion.

Dag Halkjelsvik
Tor-henrik Furmyr (Foto)

De helt store duellene uteble på Ålesund Motorstadion da Bilsport Superweekend ble avsluttet med Bilcross og Rallycross Nasjonal søndag. Mange førere fra "Storebror" NMK Molde hadde tatt turen til dette stevnet, og de skulle også vise styrke utover dagen.
Fra arrangørklubben hadde vi store forhåpninger om at Egil Lundanes skulle blande seg inn i tetstriden denne dagen. Han viste på Bakkeløpet at han hadde rette utstyret etter mange flotte tider der.
Men det viste seg utover dagen at Egil fikk store problemer med bilen, og etter innledende runder måtte han stille i fra C - finalen. Og her hadde Egil funnet feilen på sin Skoda. Her vant han suverent og var klar for B - finale! Samme leksa, bang ut fra start og rett i kommando! Inn til seier også her, og det var klart for A - finale.
Men her ventet de "sterkeste" Molde gutta, og de tar turen til Ålesund for å vinne! Etter en tett start forsvant Egil ut i første sving og resten ble som vanlig en total Molde dominans. Inn til seier kjørte Vidar Roaldsøy som også klarte tredjeplassen på Bakkeløpet.
Tre juniorer stilte til start og her vant Espen Eikrem foran Sven Pedersen og Henrik Lundanes. Mye fin kjøring av ung guttene.
I Rallycross nasjonal stilte bare 2 biler til start, her var på forhånd påmeldt 8 biler men 6 stykker meldte avbud. Trist for publikum, men dette er ikke noe vi som arrangører rår over. Trist var det at de lokale førerne uteble ...

Da var årets Bilsport Superweekend over for denne gang, vi takker alle for en flott helg! Vi i styret gleder oss til neste år!